Wij zijn de 4e jaars studenten van de opleiding docent muziek en wij hebben deze productie gemaakt als onderdeel van ons afstuderen. Hieronder stellen wij onszelf even voor.

Lianne Brilman

Hoi! Ik ben Lianne. Binnen de muziekproductie houd ik me vooral bezig met de planning en het maken van educatief materiaal. Tijdens de MP zul je me vooral zien zingen en saxofoon spelen.


Sheryl Flamand

Hoi! Ik ben Sheryl, mijn hoofdvak is zang. Binnen de MP zorg ik er voor dat jullie via alle sociale kanalen up to date blijven van ons repetitie proces. Ook wil ik er voor zorgen dat jullie naast muziek ook zullen gaan genieten van de dansen die te zien zijn.


Bianca Hadji

Hoi, leuk dat je op de site van de muziekproductie kijkt! Mijn naam is Bianca; 20 jaar oud. Binnen de muziekproductie bewaar ik het overzicht over alle taken, werk ik aan verschillende kleinere taken en speel ik gitaar of zing ik in het koor. Naast de muziekproductie is lesgeven mijn passie en wil ik dat graag na de studie voortzetten!


Vincent Leatemia

Een strakke bassist met zijn roots in de rock die zich bezighoudt met de PR-taken rondom de MP. Met mijn nieuwgevonden liefde voor het lesgeven hoop ik toekomstige leerlingen enthousiast te maken voor kunstvakken. Mijn hobbies zijn; films, lekker eten, muziek en sporten.


Emma Meilink

Mijn naam is Emma en ik ben 20 jaar oud. In de muziekproductie zul je mij voornamelijk saxofoon zien/horen spelen. Naast school ben ik koordirigent en geef ik zwemlessen.


Mirre van der Molen

Hoi, ik ben Mirre. Ik speel piano en ik vind het heel erg leuk om les te geven. 

Met veel plezier werk ik binnen deze muziekproductie aan het verhaal en het toneel(beeld).


Merel Reinders

Hoi, mijn naam is Merel.

Ik ben dirigent van een popkoor en zangdocente.

Tijdens de muziekproductie houd ik mij vooral bezig met het toneelbeeld, en het plannen van de repetities.


Lydia Stigter

Hallo! Ik ben Lydia en mijn vaste instrument is de altviool. Het liefst rag ik hier op los of zing ik lekker luidkeels mee. Ik houd mij binnen deze productie vooral bezig met het verhaal, het toneel en hoe alles eruit ziet in totaal. Ook type ik alle vergaderingen enthousiast mee!

Alexander Wentzel

Ik ben Alexander Wentzel, ik ben 21 jaar en tijdens deze muziekproductie kan ik mij helemaal uitleven als dirigent! Ik vind het namelijk geweldig om tijdens het proces repetities te leiden en voor koren of orkesten te staan. Mijn hoofdinstrument is piano en dit gebruik ik dan ook voornamelijk als begeleidende factor tijdens de repetities.


Amber Wolters

Hoi! Ik ben Amber. In de MP zul je me vaak zien als bassist of pianist in de band. Verder houd ik mij bezig met de PR-taken rondom de MP en zorg ik er mede voor dat het toneelbeeld er goed en mooi uitziet!


Maartje Zomer

Hoi, ik ben Maartje en naast dat ik mezelf bijna écht docent muziek mag noemen studeer ik HaFaBra directie in Zwolle. In de MP ben ik (mede)verantwoordelijk voor het algemene overzicht en de financiën. Op het toneel zul je mij vooral in het koor zien zingen of op mijn fagot zien spelen.


Caroline Almekinders